• Головна
  • Напередодні Великодня фахівці ДСНС інструктують настоятелів храмів Дніпропетровщини: про що просять
12:00, 18 квітня

Напередодні Великодня фахівці ДСНС інструктують настоятелів храмів Дніпропетровщини: про що просять

Напередодні Великодня фахівці ДСНС інструктують настоятелів храмів Дніпропетровщини: про що просять

Напередодні Великодня на Дніпропетровщині вживаються заходи, спрямованні на попередження виникнення надзвичайних подій у храмах під час богослужінь. Фахівці ДСНС проводять протипожежні інструктажі зі священнослужителями.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Головне управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

17 квітня такі заходи були проведені в культових спорудах міста Нікополь та Покровської сільської громади. Під час бесід фахівці інспекторський склад Нікопольського районного управління нагадав настоятелям храмів правила пожежної безпеки, дії на випадок виникнення займання, а також порядок використання вогнегасників.

Звернули увагу на відсутність захаращених шляхів евакуації з храму та перевірили наявність вогнегасників. Наголосили на тому, що під час богослужіння евакуаційні виходи мають бути відкритими. Також зазначили, що по завершенню служби слід обов’язково загасити всі свічки, лампадки, вимкнути електропобутові та освітлювальні прилади.

Священнослужителів закликали довести до вірян інформацію щодо заборони відвідування лісопаркових зон та лісових масивів, з метою попередження пожеж в природних екосистемах.

Духовенству радили не нехтувати сигналом «Повітряна тривога» під час богослужінь і обов’язково проводити евакуацію людей з храмів до найближчого укриття.

По завершенню бесід інспектори ДСНС вручили настоятелям храмів пам’ятки з правилами пожежної безпеки для розміщення їх на видних місцях.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...