• Головна
  • Вікторина, фотозона, подарунки та щеплення: у Дніпрі проходить Всесвітній тиждень імунізації
14:00, 25 квітня

Вікторина, фотозона, подарунки та щеплення: у Дніпрі проходить Всесвітній тиждень імунізації

Вікторина, фотозона, подарунки та щеплення: у Дніпрі проходить Всесвітній тиждень імунізації

У Дніпрі пройдуть заходи до Всесвітнього тижня імунізації. 25-28 квітня ЮНІСЕФ та Міністерство охорони здоров’я запрошують дітей на цікаві активності.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на ДніроОВА.

Вакцинуватимуть бригади від Міністерства охорони здоров’я України прямо на дитячій точці "Спільно" ЮНІСЕФ. Дітей вакцинуватимуть за Національним календарем профілактичних щеплень. Дорослі зможуть зробити бустерні щеплення від правця, дифтерії та COVID-19. Захід буде проведено з 25 по 28 квітня, з 11:00 по 17:00. Адреса: проспект Слобожанський, 36.

Окрім вакцинації, для дітей проводитимуть цікаву та пізнавальну вікторину про здоров’я, віруси та бактерії і як від них захищатись. Який вигляд мають мікроби? Що живе на телефоні та олівці? Як вберегтися від застуди? Діти зможуть про це дізнатися на точках “Спільно” та виграти призи.

25 та 26 квітня буде вікторина для організованих шкільних груп. Реєстрація за посиланням http://surl.li/sviyg.

27 та 28 квітня о 14:00 – вікторина для всіх охочих за посиланням http://surl.li/sviyb.

"Беріть свою малечу та приходьте дізнаватись про здоров’я більше й посилювати свій захист від хвороб завдяки вакцинації!", - йдеться в повідомленні.

Цей тиждень покликаний нагадати про важливість щеплень. Особливо дітей – від інфекційних хвороб. В Україні всі обов’язкові щеплення безоплатні. У будь-який час згідно з віком дитина чи дорослий може звернутися до свого сімейного лікаря та отримати його. Навіть якщо ви пропустили вакцинацію, медик вам допоможе розібратися з цим і визначити оптимальний час.

Дізнатися більше інформації про наявність вакцин у регіонах та поставити питання можна на Національному порталі з імунізації.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...