• Головна
  • СК "Дніпро-1" - "Кривбас": бурхливий матч закріпив місця команд в УПЛ
17:00, 6 травня

СК "Дніпро-1" - "Кривбас": бурхливий матч закріпив місця команд в УПЛ

СК "Дніпро-1" - "Кривбас": бурхливий матч закріпив місця команд в УПЛ

Сьогодні, 6 травня СК Дніпро-1 зіграв з Кривбасом у матч 27 туру української Прем'єр-ліги. Матч пройшов на "Дніпро-Арені". Спортклубівці здивували спритною та старанною грою. Та перемогли з рахунком 1:0.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Склад дніпрян був змінений. Захворів форвард команди Олексій Гуцуляк, а також після матчу з "Динамо" був дискваліфікований Сарапій. їх замінили Гаджиєв (у центр захисту змістився Адамюк) і Ківінда. Це додало напруги уболівальникам "Дніпра-1", але потім приємно здивувало.

З самого початку гри володарі поля тримали ініціативу. Противнику доводилось бути в оборони, аби не пропустити м'яч у ворота.

На 55-й вивели на удар Раміка Гаджиєва, але постріл пройшов вище поперечини. Невдовзі Бабенко у підкаті перехопив м’яч у суперника, Рубчинський віддав пас на Гаджиєва і той влучно пробив у нижній кут. Це був перший гол в УПЛ для 18-річного гравця.

СК "Дніпро-1" - "Кривбас": бурхливий матч закріпив місця команд в УПЛ, фото-14

Гості, намагаючись змінити хід гри. Проте у них не вийшло. І спортклубівці досягли такої бажаної і довгоочікуваної перемоги!

Старистика матчу показує, що володіння м'ячем було майже однакове. Проте за ударами повністю дніпровська команда значно переграла Кривбас.

СК "Дніпро-1" - "Кривбас": бурхливий матч закріпив місця команд в УПЛ, фото-15

Зазначимо, що дніпряни не могли виграти у чотирьох матчах поспіль. З огляду на це, Юрій Максимов поставив умову, що покине "Дніпро-1" у випадку, якщо команда не обіграє "Кривбас". Тому для спрортклубівців і самого Максимова це був вирішальний матч, який дава важливі очки у боротьбі за місце в єврокубках наступного сезону.

В результаті, СК "Дніпро-1" закріпився на четвертій сходинці УПЛ. І на 6 балів відстає від "Кривбасу", що на третьому місці. Лідерами залишаються "Шахтар" та "Динамо".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі #Дніпро-1 - Кривбас
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...