• Головна
  • "Безпрецедентна статистика": у поліції пояснили причину зростання випадків ДТП
18:00, 7 травня

"Безпрецедентна статистика": у поліції пояснили причину зростання випадків ДТП

"Безпрецедентна статистика": у поліції пояснили причину зростання випадків ДТП

В Україні збільшилась кількість дорожньо-транспортних пригод через керування транспортним засобом. Йдеться про аварії за участі водіїв у нетверезому стані.

Про це повідомив перший заступник начальника департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький в ефірі телемарафону.

За його словами, минулого року був антирекорд. 151 тисяча матеріалів із зафіксованими фактами керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

"Вже за чотири місяці цього року ми маємо знову ж таки безпрецедентну статистику: зафіксували вже майже 50 тисяч випадків керування автомобілем у стані сп’яніння", – заявив Білошинський, зазначивши, що за цей самий період минулого року було 46 тисяч випадків.

На зростання випадків нетверезого водіння, можуть впливати декілька аспектів.

"І загальна ситуація у країні, і певні особисті моменти. Також необхідно говорити про те, що посилився контроль із боку поліції за цим видом правопорушення", – сказав він.

Також у патрульній поліції зазначають, що триває розгляд питання про законодавче врегулювання роботи так званих пунктів тверезості, тобто раптових зупинок автомобіля для перевірки водія на стан сп’яніння. В інших країнах, де діє така норма, відзначають позитивні результати.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...