• Головна
  • Екстрені відключення на Дніпропетровщині: в ДТЕК повідомили про вимушені дії
15:30, 29 березня

Екстрені відключення на Дніпропетровщині: в ДТЕК повідомили про вимушені дії

Екстрені відключення на Дніпропетровщині: в ДТЕК повідомили про вимушені дії

Через наслідки обстрілів на Дніпропетровщині вимушено застосовуються екстрені відключення за розпорядженням НЕК Укренерго. Ворог сильно пошкодив об'єкти генерації, передачі та розподілу електроенергії.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на ДТЕК.

​​Диспетчерський центр «Укренерго» вимушений застосувати графіки аварійних відключень до вечора у Дніпропетровській Запорізькій, Кіровоградській областях.

Основна причина – відсутність достатнього обсягу генеруючих потужностей в системі для покриття споживання в окремих регіонах країни, як наслідок нічної масованої російської атаки на українські електростанції. Також продовжують діяти обмеження енергопостачання на Харківщині та у Кривому Розі.

​​Диспетчерський центр «Укренерго» вимушений застосувати графіки аварійних відключень до вечора у Дніпропетровській Запорізькій, Кіровоградській областях. Основна причина – відсутність достатнього обсягу генеруючих потужностей в системі для покриття споживання в окремих регіонах країни, як наслідок нічної масованої російської атаки на українські електростанції. 

"Разом з колегами робимо все можливе, щоб якнайшвидше повернути світло в оселі українців. Споживачів в інших регіонах також просимо споживати електроенергію ощадливо та свідомо", - йдеться в повідомленні.

Коли саме та де проводять відключення світла, в ДТЕК не уточнили, але рекомендували слідкувати за оновленнями на сайті запосиланням: https://www.dtek-dnem.com.ua/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...