• Головна
  • Прогноз погоди у Дніпрі на 8 травня: скільки ще триматимуться заморозки в Україні
20:00, 7 травня

Прогноз погоди у Дніпрі на 8 травня: скільки ще триматимуться заморозки в Україні

Прогноз погоди у Дніпрі на 8 травня: скільки ще триматимуться заморозки в Україні

З 8 травня на погоду у Дніпрі та області впливатиме антициклон, тому опади припиняться, але похолоднішає до заморозків. Заморозки триватимуть щонайменше три ночі, 8, 9 та 10 травня, а вже на вихідних стане дещо тепліше. Окрім цього сьогодні очікується гроза.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Укргідрометцентр.

Завтра буде мінлива хмарність. В Карпатах, на Закарпатті та в Криму, вночі і у південних, східних, Кіровоградській та Дніпропетровській областях короткочасні дощі, місцями грози. На решті території без опадів.

Вітер переважно північний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-6° тепла, у північних, більшості західних та Вінницькій областях на поверхні грунту заморозки 0-5°, на Закарпатті, півдні та південному сході країни 8-13° тепла; вдень в Україні 13-18°.

Прогноз погоди у Дніпрі на 8 травня: скільки ще триматимуться заморозки в Україні, фото-1

В Україні через заморозки оголосили І рівень небезпечності. За даними Українського гідрометцентру, найближчої ночі, на 8 травня, заморозки до 0°...-5° очікуються на поверхні грунту у північних, більшості західних та Вінницькій областях.

За словами синоптика Українського гідрометцентру Наталії Птухи, ночі з 8-го на 9 травня і з 9-го на 10-те на Чернігівщині, Сумщині та Харківщині будуть найхолоднішими впродовж тижня, і саме ці ночі можуть бути найбільш згубними для місцевих культур, адже заморозки прогнозуються не лише на поверхні ґрунту, а й у повітрі.

Прогноз погоди по Дніпропетровській області та м. Дніпро на 8 травня

Мінлива хмарність. Вночі дощ, місцями гроза, вдень без опадів. Вітер північний, 7-12 м/с. Температура по області вночі 4-9° вдень 14-19° ; у м. Дніпро вночі 5-7° , вдень 15-17°. 

Попередження про небезпечні та стихійні метеорологічні явища на Дніпропетровщині

У найближчі години зі збереженням до кінця доби 7 травня та вночі 8 травня у м. Дніпро та по Дніпропетровській області очікується гроза. Рівень небезпечності І - жовтий.

9 травня по всій території Дніпропетровській області вночі та вранці очікуються заморозки на поверхні грунту 0-2°. Рівень небезпечності 1 (жовтий). 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #погода Дніпро
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...