• Головна
  • В Україні стане тепліше, але прогнозується стихійне явище: якою буде погода у Дніпрі 24 квітня
07:00, 24 квітня

В Україні стане тепліше, але прогнозується стихійне явище: якою буде погода у Дніпрі 24 квітня

В Україні стане тепліше, але прогнозується стихійне явище: якою буде погода у Дніпрі 24 квітня

Завтра, 24 квітня, у більшості областей України стане трохи тепліше, лише на півночі збережеться свіжа погода, +11°...+14°. При цьому практично повсюдно пройдуть дощі та зливи, а також посилиться вітер.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Укргідрометцентр.

Буде хмарно з проясненнями. Дощі, вдень подекуди грози, на Рівненщині, Житомирщині та Вінничині місцями значні дощі (лише у східних, Сумській областях та в Приазов'ї вночі без опадів).

Вітер переважно південно-східний, 7-12 м/с, вдень в Україні, крім заходу, місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 5-10°, в південній частині до 13°; вдень 12 17°, на півдні та південному сході країни 19-24°, в Криму до 28°. На високогір'ї Карпат вночі мокрий сніг, вдень дощ; температура вночі близько 0°, вдень 3-8° тепла.

В Україні стане тепліше, але прогнозується стихійне явище: якою буде погода у Дніпрі 24 квітня, фото-1

Прогноз погоди по Дніпропетровській області та м. Дніпро на 24 квітня

Хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень невеликий короткочасний дощ. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, вдень у м. Дніпро та місцями по області пориви 15-20 м/с. Температура по області вночі 7-12°, вдень 19-24°, по м. Дніпро вночі 10-12°, вдень 21-23°.

Попередження про небезпечні та стихійні метеорологічні явища

24 квітня вдень у м. Дніпро та місцями по Дніпропетровській області очікуються пориви південно-східного вітру 15-20 м/с. Рівень небезпечності 1 (жовтий).

Чи буде ще в Україні аномальна спека до кінця весни

Аномальної 30-градусної спеки до кінця весни в Україні не очікується, але температура все ж підвищуватиметься до +25. Завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС та НАН України Віра Балабух розповіла, що надійний прогноз про те, яких значень може досягти температура повітря, синоптики можуть дати лише за п'ять діб. Коли ж мова йде про більший термін, то можна говорити лише про тенденції.

"Відповідно до розрахунків чисельних моделей прогнозу погоди, такі великі аномалії температури, як на початку квітня, малоймовірні", - каже Балабух.

Проте, за її словами, у міру того, як ми наближатимемось до літа, температура повітря підвищуватиметься і, ймовірно, знову перевищить 25 градусів. Особливо це ймовірно на півдні України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #погода в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...