• Головна
  • СК "Дніпро-1" - "Динамо": коли та де відбудеться матч, дивитися онлайн
15:00, 26 квітня

СК "Дніпро-1" - "Динамо": коли та де відбудеться матч, дивитися онлайн

СК "Дніпро-1" - "Динамо": коли та де відбудеться матч, дивитися онлайн

У суботу, 27 квітня відбудеться матч 26-го туру УПЛ СК «Дніпро-1» -«Динамо» (Київ). Попри довгі коливання через часті тривоги у Дніпрі, команди зустрінуться на «Дніпро-Арені».

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Керівництво київського клубу намагалось переконати дніпрян перенести гру в інше місто. Проте у результаті «Дніпро-1» відмовився від такого варіанта проведення матчу.

Стартовий свисток пролунає о 13:00. Матч покаже телеканал 2+2. Онлайн-трансляція буде на FootballHub, що на відео нижче.

У «Дніпра-1» не зможе зіграти захисник Едаурд Сарапій. Крім того, під загрозою дискваліфікації півзахисники Олексій Гуцуляк і Олександр Піхальонок. У всіх в пасиві — по три попередження.
Наразі "Динамо" посідає друге місце у таблиці УПЛ сезону -2023/24 з 54 очками. У лідера "Шахтаря" на 4 пункти більше – 58. "Дніпро-1" із 45 балами розташовується на 4-й позиції, пропустивши вперед також "Кривбас" із Кривого Рогу, на рахунку якого 51 очко. Проте гра між командами «Дніпро-1» й «Динамо» може змінити розташування в турнірній таблиці.

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади. На полі судитиме Юрій Іванов з Донеччини. Раніше він 11 разів обслуговував матчі за участі спортклубівців і у цих іграх дніпряни здобули дев’ять перемог при двох нічиїх: Перша ліга – «Рух» – «Дніпро-1» 1:3, Кубок України – «Дніпро-1» – «Волинь» 2:1, УПЛ – «Дніпро-1» – «Колос» 2:1, «Дніпро-1» – «Ворскла» 1:0, «Дніпро-1» – «Ворскла» 2:2, «Дніпро-1» – «Минай» 3:0, «Ворскла» – «Дніпро-1» 2:2, «Дніпро-1» – «Колос» 2:0. «Рух» – «Дніпро-1» 2:3, «Інгулець» – «Дніпро-1» 0:2, «Дніпро-1» – «Колос» 2:1.

У цих матчах арбітр показав 31 жовту і 2 червоні картки дніпрянам та 35 жовтих і 5 червоних карток їх суперникам, і призначив 5 пенальті на користь спортклубівців (чотири було реалізоване).

На лінії йому допомагатимуть одесити Олександр Павлінов і Віталій Сухін. Четвертий арбітр – Клим Заброда з Сум. Спостерігач арбітражу – Анатолій Абдула з Харкова.

Матч відбудеться за роботи відеосистеми VAR. Арбітр ВВА – Олександр Омельченко зі Слов’янська, асистент ВВА – Андрій Скрипка з Кропивницького, спостерігач ВВА – Олег Плужник з Харкова.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #Дніпро Динамо
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...