• Головна
  • "Є деякі проблемні питання": в ОВА прокоментували помилкову інформацію щодо Академії музики у Дніпрі
18:30, 25 квітня

"Є деякі проблемні питання": в ОВА прокоментували помилкову інформацію щодо Академії музики у Дніпрі

"Є деякі проблемні питання": в ОВА прокоментували помилкову інформацію щодо Академії музики у Дніпрі

Сьогодні з’явилася інформація про те, що через брак фінансування Академія музики імені Глінки у Дніпрі може закритися. Багато людей були невдоволені цим, деякі панікували й хотіли збирати мітинги. Але згодом їх заспокоїли. В ОВА заявили, що мова лише про коригування бюджету комунальної установи.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Відкритий. 

Ситуація в Академії навпаки йде в гору. Цей культурно-освітній заклад, попри війну, розвивається та розширює можливості для власних студентів.

"Академія музики є комунальним закладом, який фінансується з обласного бюджету. Цей заклад формує бюджет в межах вимог законодавства, наказів Міністерства фінансів, бюджетного кодексу та має дотримуватися цих вимог.

В мережі поширилася інформація щодо ліквідації закладу. Вона не відповідає дійсності. Наразі жодних позицій від управління до обласної влади чи засновника цього закладу не надходило. Мова не йде про ліквідацію, ми навпаки розширюємо її базу. Бюджет закладу був затверджений, інша справа, що він постійно переглядається і коригується.

Дійсно, є деякі проблемні питання, але вони вирішуються в робочому порядку", – зазначила начальниця управління культури, національностей та релігій ДніпроОВА Наталія Першина.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...