• Головна
  • Модульні будинки: що це таке – просто та зрозуміло
Новини компаній
11:00, 26 квітня

Модульні будинки: що це таке – просто та зрозуміло

Новини компаній
Модульні будинки: що це таке – просто та зрозуміло, фото-1

Для швидкого отримання житла мрії можна замовити модульні будинки під ключ. Особливістю конструкції є скорочені терміни виготовлення та відсутність потреби у закладанні риштування (більша частина виробничого процесу проходить на заводі).

Що означає - модульний будинок під ключ

Якщо узагальнювати, то модульні будинки під ключ – це швидкозбірні споруди, яка складається з окремих модулів або блоків. Кожен блок має індивідуальне наповнення відповідно до побажань замовника. Для зовнішнього оздоблення використовуються HPL-панелі, фальш-брус (імітація бруса) або фальцові картини.

Виробництво модульного будинку здійснюється в заводських умовах. Спеціалісти виготовляють блоки потрібної площі, розміру, матеріалів та комплектації. Конструкція розробляється під ключ – після монтажу в модулях прокладаються інженерні комунікації (опалення, водопостачання, електрика тощо), встановлюються меблі, сантехніка, що робить об’єкт повністю придатним для постійного проживання.

Модульним будівництвом мають займатися спеціалізовані компанії з відповідним досвідом роботи. Модульні будинки в Дніпрі, а також по всій Україні розробляє та встановлює підприємство Unitbud. Це команда професіоналів, яка створює функціональні та якісні житлові будинки. Вони відповідають сучасним стандартам безпеки та енергоефективності.

Терміни виготовлення модульного будинку під ключ

Для того щоб зібрати модульні будинки під ключ необхідно 30–60 днів. Немає чітко встановлених термінів будівництва, адже вони залежать від індивідуальної комплектації блоків. На зведення більш складних проєктів може знадобитися до 90 днів.

Завершальним етапом є транспортування готових модулів вантажним транспортом та встановлення на підготовленій ділянці. Зазвичай цей процес займає декілька днів. Тривалість монтажу може збільшитись, якщо об’єкт встановлюється на нестійкому ґрунті або має велику площу. В такому випадку є потреба у закладанні стрічкового або стовпчастого фундаменту для забезпечення стійкості та довговічності споруди.

Модульні будинки: що це таке – просто та зрозуміло, фото-2

Як вибрати будинок своєї мрії та на що варто звернути увагу

Щоб скористатися всіма перевагами, збірні будинки проєктуються та встановлюються з урахуванням наступних моментів:

  • площу та планування підбирають відповідно до кількості людей, які будуть жити в будинку, їх особистих потреб;
  • матеріали фасаду та внутрішнього оздоблення вибирають за побажаннями замовника та наявним у нього бюджетом;
  • до базової комплектації не входять внутрішнє та вуличне освітлення, тепла підлога, система вентиляції, бойлер, тому для їх отримання слід замовити комплектації «комфорт» або «преміум»;
  • слід одразу розібратися з тим, які інженерні комунікації та технології будуть необхідними для комфортного проживання.

Ціна модульного будинку під ключ розраховується без урахування вартості доставки. Клієнт може замовити послугу безпосередньо від компанії Unitbud. Це гарантує цілісність блоків без пошкоджень. Варто також звернутися до професіоналів для збирання готових блоків у цілісну конструкцію. Всі умови попередньо узгоджуються в контракті.

Щоб отримати готовий модульний будинок високої якості, важливо детально опрацювати проєкт та звернутися до надійного підрядника. Перед початком будівництва блоків на заводі потрібно розробити детальний план, який враховуватиме всі нюанси комплектації. Тоді модульний будинок прослужить десятки років без необхідності проведення ремонтних робіт.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Модульні будинки #Unitbud #збірні будинки #модульний будинок під ключ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...