• Головна
  • "Дніпро" -"Динамо": вирішальний гол був забитий у компенсований час
18:00, 27 квітня

"Дніпро" -"Динамо": вирішальний гол був забитий у компенсований час

"Дніпро" -"Динамо": вирішальний гол був забитий у компенсований час

Сьогодні, 27 квітня відбувся матч 26-го туру УПЛ СК «Дніпро-1» -«Динамо» (Київ). Пройшов він на домашньому стадіоні спортклубівців - «Дніпро-Арені». В першому таймі це дало їм наснагу забити гол і йти попереду. Але потім суперник зрозумів тактику і забив свій гол. В компенсованому матчі було кілька дуже хвилюючих моменті, але столичній команді пощастило більше забити вирішальний гол та перемогти з рахунком "1:2".

Про це повідомляє редакція сайту 056.

На цю гру Юрій Максимов провів дві зміни у порівнянні з зустріччю з "Верес" у Рівному, при цьому команда перейшла на гру у три центральних захисники – в середині поля був Рубчинський, котрий відновився після хвороби, а до звичного квартету оборонців додався Пасіч.

Вже на 1-й хвилині дніпряни здійснили гострий захід у карний майданчик суперника, але Ярмоленко накрив удар Рубчинского. Дніпряни продовжили високо зустрічати суперника і невдовзі Очеретько ледве не обікрав Михавка, натомість динамівці заробили перший у грі кутовий (досить спірний), який закінчився ударом і нападом на Волинця. Далі гра йшла у центрі поля упритул до першої у матчі повітряної тривоги на 15-й хвилині гри.

Після 40-хвилинної паузи гра продовжилась в цьому за рівної боротьби, з великою кількістю стиків єдиноборств. Гості більше тримали м’яч, а дніпряни намагалися високо зустрічати суперника.

Коли ж здавалося, що перший тайм прикотиться до нульової нічиї, Гуцуляк відгукнувся на довге закидання Сватка і просто обікрав двох захисників «Динамо», після чого витончено перекинув сферу через Бущана, забивши свій дев’ятий гол у сезоні!

Після перерви гості одразу кинулися в атаку і після масованої навали Кабаєв влучно пробив під поперечину з близької відстані, при цьому перед цим Ванат вдарив по руці Волинця, але бригада арбітрів порушення правил в епізоді не побачила.

Після того, як рахунок відновився гра в цілому вирівнялася, хоча перевагою і володіли гості, але дніпряни спокійно і переконливо захищалися. 

Основні же події в гру розгорнулися коли до завершення матчу залишалися лічені хвилини. Спочатку динамівці залишились у меншості після дуже грубого стрибка Тимчика у ноги Очеретька. Але буквально за хвилину гості провели різку контратаку і Супряга вивів на удар Ваната, котрий переграв Волинця з близької відстані.

Дніпряни кинулися на штурм воріт суперника і ось вже Бущан тягне м’яч з під поперечини після рикошету, а після розіграшу кутового на який прийшов Волинець, голкіпер «Динамо» зреагував на потужний постріл Сарапія. 

Голи: Гуцуляк (43), Кабаєв (49), Ванат (90).

Попередження: Сарапій (33), Шапаренко (45), Андрієвський (47), Ярмоленко (52), Дячук (72), Мірошніченко (73), Сваток (90+1), Гаджиєв (90+4), Горбунов (90+5).

Вилучення: Тимчик (88).

Головний тренер СК «Дніпро-1» Юрій Максимов розповів, що могло вплинути на поразку

Максимов розповів, у спортклубівців зимою був трансферний бан, пішли п’ятеро гравців, а потім ще й Василь Кравець.

"Ми взяли Очеретька – дуже гарний хлопець і футболіст, він нам дуже допомагає, але має бути ротація. Йде тренувальний процес, треба тримати хлопців у тонусі. Є питання, але повторюся: тренер відповідає за результат, тож я буду за нього відповідати. Дякую хлопцям за гру, за ставлення до своєї праці", - розповів Максимов.

Огляд таблиці УПЛ та анонс на наступні матчі

Після цієї перемоги "Динамо" (57 балів) посідає друге місце в УПЛ і скоротило відставання від лідера "Шахтаря" до одного очка, але "гірники" мають матч у запасі. "Дніпро-1" з 45 пунктами залишився на четвертій сходинці.

1 травня кияни приймуть "Верес" у перенесеному матчі 5-го туру чемпіонату України. А команда Юрія Максимова 6 травня на своєму полі зійдеться з "Кривбасом".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...